Kratkoročni najam viljuškara

Spremni za neočekivane vršne vrednosti narudžbina

Broj narudžbina je veliki, treba pokriti sezonski špic ili predstoji neki događaj? Sada je bitno da se dodatna količina rada za čoveka i mašinu savlada sa što je moguće manje problema.

Sa ponudom kratkoročnog iznajmljivanja „Ekotehnika servis za iznajmljivanje“ preduzećima je 24 časa na raspolaganju pouzdan partner. Tako se širom sveta možete osloniti na to da će odgovarajući viljuškar, potreban uređaj za tehnologiju skladištenja ili željena flota biti dostupni na najmodernije tehnološkom nivou i u Linde kvalitetu.Individualna i fleksibilna rešenja

Ekotehnika servis za iznajmljivanje ne obuhvata samo brzu isporuku hitno neophodnih viljuškara i uređaja, već takođe u pripremnoj kao i u naknadnoj fazi osigurava potrebno savetovanje i fleksibilnost. Tako preduzeća upravo u ovim često radno intenzivnim fazama mogu da koriste ponudu fleksibilnih rešenja.

Na taj način mogu da primereno i ekonomično reaguju na dodatne zahteve, kratkoročne promene i nepredvidljive događaje. Jer svuda gde je zastupljen Linde, postoje specijalne i zahtevima lokanih klijenata prilagođene flote za kratkoročno iznajmljivanje.

Ovakva kombinovana orijentacija sjedinjuje globalne standarde i lokalno prilagođene ponude u odgovarajuće rešenje – sa fleksibilnim opcijama iznajmljivanja od jednog dana do jedne godine. Jedna dodatna prednost ove ponude: „Linde servis za iznajmljivanje“ je takođe praktična i nekomplikovana mogućnost za testiranje Linde viljuškara.Kvalitet i performansa

Ko želi da pokrene mnogo toga, treba mu pouzdana tehnika, koja je prilagođena uslovima upotrebe u preduzeću. Bez obzira da li se radi o električnom viljuškaru, viljuškaru sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem ili druga logistička vozila – Linde flota za iznajmljivanje je uvek na najmodernijem tehničkom nivou. Kvalifikovani Linde servisni tehničari redovno ispituju i održavaju vozila flote za iznajmljivanje prema visokim standardima kvaliteta.

Linde nudi udobnu i nekomplikovanu realizaciju. Pre svega u slučaju kratkoročnih kolebanja kapaciteta je usled toga moguća brza pomoć. Zahvaljujući širokoj ponudi Linde uređaja za iznajmljivanje preduzeća mogu da praktično kratkoročno reše svaki logistički zahtev i osiguraju odvijanje procesa rada bez problema.Veliki broj proverenih Linde rešenja

Dodatno na viljuškare i uređaje za tehnologiju skladištenja Vam Ekotehnika servis za iznajmljivanje u svakom trenutku nudi i specijalna vozila za privremenu upotrebu: Viljuškari za kontejnere, specijalna vozila, radne platforme i pribor. Na tom putu preduzeća za svoje potrebe mogu da individualno sastave flotu koja funkcioniše besprekorno.

Ekotehnika najam tokom celog procesa pruža podršku savetima: Od upita za iznajmljivanje preko individualnog trajanja iznajmljivanja do vraćanja iznajmljenih vozila. Samim tim je Linde pre, u toku i posle iznajmljivanja pouzdan partner za odgovarajuće rešenje za iznajmljivanje.Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Viljuškar
Viljuškar
Viljuškar
Viljuškar
Viljuškar
Viljuškar